FIGYELEM! A világpiaci bizonytalanság miatt a kiírt árak bizonytalanok! Sajnos a helyzet globális szintű, így ráhatásunk nincs. Kérjük, minden esetben kérjen árajánlatot. Köszönjük!

Biztonsági ajtó választék

Acél biztonsági ajtók

Otthonát vagy más ingatlanát nagyságrendekkel nagyobb biztonságban tudhatja annál, mintha csak egy szokásos bejárati ajtóval védené azt.

Kültéri biztonsági ajtók

Előzze meg a bajt, teremtsen magának és családjának nyugalmat, biztonságot. Ha fontos Önnek a saját biztonsága, cserélje le jelenlegi normál bejárati ajtaját egy garantáltan biztonságosra.

Egyedi gyártású ajtók

A biztonsági ajtó beépítése tartalmazza a házhoz szállítás, a bontás-beépítés valamin a bontott szerkezet elszállításának költségét.

Műanyag bejárati ajtók

Az olyan helyeken, ahol valami miatt az acél vagy fa ajtó nem jöhet szóba, a műanyag bejárati ajtók tökéletes megoldást jelentenek.

Beltéri biztonsági ajtók

Tegye otthonát garantáltan biztonságossá. Egy ilyen ajtó láttán minden potenciális elkövető kétszer is meggondolja, hogy egyáltalán belekezdjen-e a betörésbe.

Akciós biztonsági ajtók

5 perces acél biztonsági ajtó – MABISZ minősített biztonsági ajtó (magyar termék), acél biztonsági ajtó 16 ponton záródó – MABISZ minősítésű – 7 cm vastag ajtólappal, és 6 kazettás, 16 ponton záródó acél biztonsági ajtó.